Udlejning

Indtægter fra udlejning af Ungdomshjemmet til private såvel som offentlige arrangementer er en del af driftsmidlerne til foreningens økonomi. Ønsker man at leje Ungdomshjemmet kan man på hjemmesiden orientere sig om hvornår Ungdomshjemmet er ledigt. Henvendelse vedrørende leje rettes til Formanden; Kate Friederichsen 55395070 efter kl. 18.

Huset kan rumme borddækning op til 50 personer i den store sal. Den lille sal kan også bruges til borddækning til max 24 personer.

Køkkenets faciliteter består af køleskab med lille fryser, 2 komfurer med ovne (ikke varmluft) samt opvaskemaskine, kaffemaskine og elkoger.

Der er service til 50 personer samt diverse serveringsfade og skåle. Derudover forefindes termokander til kaffe og tevand.

I fyrgang forefindes diverse rengøringsredskaber samt -midler.

I forbindelse med leje af huset udleveres lejekontrakt hvor de nærmere betingelser står nedskrevet.

Priser:

Udlejning for en dag 1500,00 + 500,00 i depositum. Der gøres opmærksom på at depositum tilbageholdes ved mangelfuld rengøring.

Begravelser og bisættelser 650,00

Foreninger 875,00