Revy

 

Langebæk Revyen startede i 1990 på initiativ af H.C. Rasmussen og Arne Jensen. Med 9 aktører på scenen var pladsen trang, hvis der også skulle være plads til publikum. I de første år blev der spillet 4 forestillinger men i midten af 90’erne var antallet af forestillinger op på 11. Allerede fra starten af var revyen en stor succes og har siden spillet for udsolgte huse.

Holdet bag revyen bestod af ;

Kurt “Alfredo” Hansen

Anne-Lise Hansen

Poul Sørensen

Anni Johansen

Elsebeth Kristensen

Boye Kristensen

H.C. Rasmussen

“Kisser” Rasmussen

Arne Jensen

Tove Sørensen

Margit Jensen var tekstforfatter og instruktør, Annelise Brandt stod for musikken  og John Johansen den uundværlige altmuligmand.

Siden har der været udskiftning af aktører og tekstforfattere men konceptet med middag og forestilling er efterhånden blevet kendt som et underholdende tilskud til det lokale kulturliv.

Revyen tager emner op der bevæger sig fra land- og lokalpolitiske temaer til situationer fra livet som “Guldkants dansker” og selv vor egen “Dronning Margrethe” har lagt vejen forbi adskillige gange.

Takket være revyholdets store frivillige indsats bidrager revyen således hvert år med økonomisk bidrag til Ungdomshjemmets fortsatte  drift